Novosti

DASt 022 Sertifikat

Metal Cinkara je dana 19.01.2017. godine dobila  DASt 022 Sertifikat , kojim se još  jednom potvrđuje da izvodimo proces toplog cinkovanja potapanjem u skladu sa najvišim evropskim standardima.

Opširnije…

Dani Kupaca

Bila nam je velika čast da dan 29.09.2016  posvetimo našim najvernijim kupcima. Cilj nam je bio da obostranom komunikacijom i stvaranjem dobrih partnerskih odnosa što detaljnije upoznamo sve kupce sa procesom toplog cinkovanja kako bi naš zajednički posao u budućnosti bio što kvalitetniji.

Opširnije…

 

Distribucijski Centar Sarajevo

Poštovani korisnici, obaveštavamo vas da od 01.08.2015. počinje sa radom distribucijski centar Metal Cinkare u Sarajevu,…

Opširnije…


Metal Cinkara i Fakultet Tehničkih Nauka nastavljaju uspešnu saradnju

Bila nam je čast da 21 Aprila ugostimo studente mašinstva treće godine sa svih studijskih programa koji su pokazali veliko interesovanje za proces toplog cinkovanja.

Opširnije…


Prihvatni Centar Ćuprija

Poštovani korisnici, obaveštavamo vas da od 05.02.2014. uslugu toplog cinkovanja vršimo samo na lokaciji u Indjiji, dok dosadašnja lokacija u Ćupriji dobija status centra za prikupljanje robe. Ova roba će se zbirnim transportom odvoziti do Indjije i natrag do Ćuprije.

Opširnije…


„METAL-CINKARA“ – Jedan od osnivača „Vojvodina Metal Cluster“

Iako „METAL-CINKARA“ svoju poslovnu jedinicu u Inđiji ima nešto više od godinu dana, ipak je zavredila značajno mesto u privredi i u privrednom sektoru obrade metala u Vojvodini. To je svakako pokazala time što je ona jedan od osnivača i pokretača „Vojvodina Metal Cluster“.

Opširnije…


Naši kvalifikovani kadrovi pronalaze mesto i u republičkim ustanovama

Dokaz da u grupi Maksim imamo kvalifikovane kadrove pokazuje nam i činjenica da je Milica Jovanović, diplomirani hemičar (inače, zaposlena u Maksim BG-u Inđija, na radnom mestu tehnolog), izabrana za Predsednika Komisije za standarde iz oblasti cinka i legura cinka Instituta za standardizaciju Srbije.

Opširnije…


Metal-Cinkara – jedino i najbolje preduzeće iz Slovenije

Metal-Cinkara je jedino slovenačko preduzeće delujuće na srpskom tržištu, koje je 23. juna na svečanoj podeli u hotelu Continental u Beogradu primilo Regionalnu nagradu »Biznis Partner 2011«.

Opširnije…


Zahvalnica za doprinos u razvoju privrede

Dana 29. 04. 2011. godine, Opština Ćuprija obeležila je Dan opštine. Toga dana održana je svečana sednica Skupštine opštine Ćuprija. Na samoj sednici podeljene su zahvalnice za doprinos u pojedinim oblastima, sportu, kulturi, zanatsvu, preduzetništvu, privredi…

Opširnije…


Obilazak studenata sa Fakulteta tehničkih nauka

U utorak, 19 aprila, u preduzeću Metal-Cinkara u Inđiji, primili smo grupu od 59 studenata sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Opširnije…