Metal-Cinkara – jedino i najbolje preduzeće iz Slovenije

 

Metal-Cinkara je jedino slovenačko preduzeće delujuće na srpskom tržištu, koje je 23. juna na svečanoj podeli u hotelu Continental u Beogradu primilo Regionalnu nagradu »Biznis Partner 2011«.
 
Nagrada »Biznis Partner« podeljuje se već od 1995. i u ovo vreme je prerasla u prestižno poslovno i javno priznanje regiona. U postupku izbora – od nominacije do konačne odluke o podeli nagrade – sarađuje veliki broj preduzeća, institucija, udruženja i štampanih i elektronskih medija koji po strogim kriterijumima među nominovanim preduzećima izaberu ono preduzeće koje je u najvećoj meri ispunjavalo deset zahtevnih kriterijuma.
Komisija je izbor dobitnika nagrade utemeljila sledećim objašnjenjem:
»Poslovnu izuzetnost društva Metal-Cinkara su najbolje prepoznali i ocenili poslovni partneri, a njihov izbor su takođe potvrdili rezultati neovisnog istraživanja.
Konačna odluka je bila donesena na osnovu analize svih dobijenih rezultata, koji su potvrdili da je društvo Metal-Cinkara napravilo dobre poslovne rezultate, poštovalo visok stepen profesionalnosti i etičnosti u poslovanju sa svojim poslovnim partnerima, klijentima i kupcima, a osim toga uzelo je u obzir i šire društvene interese, potrebe lokalne zajednice i ekološku svest.«
Čestitamo!